CHIPS μήλου

 

Chips μήλου

Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε

Συστατικά
  • 2 μήλα κόκκινα
  • 2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας).

 

Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.

 

Σε ένα μπωλ αναμειγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε με λίγη ποσότητα τα μήλα.

 

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς Κελσίου για 2 ώρες.

 

Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.

 

Τips

Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.