Σύκα και διατροφική αξία

Σας έχω πει πόσο αγαπώ τα σύκα; Mπορώ να τρώω ασταμάτητα. Πλούσια πηγή σε μαγνήσιο, βιταμίνη C,K ασβέστιο, μαγγάνιο, πολυφαινόλες.

Ένας διατροφικός θησαυρός. Το μόνο αρνητικό…παχαίνουν λίγο και πολλές φορές μπορούν να κάνουν πρόβλημα σε άτομα με ευερέθιστο έντερο.

Γι αυτό πρέπει να τα τρώτε με μέτρο και να τα απολαμβάνετε σε όλες τους τις εκδοχές (φρέσκα, αποξηραμένα, σε σαλάτες, σε γιαούρτι, στο φαγητό).

 

Άλλες συνταγές !

Μία πλούσια σαλάτα 15 Μαΐου 2017
Ιδέες για τέλειο πρωϊνό 20 Μαΐου 2017