Αλμυρά μάφινς με τσένταρ,μουστάρδα και λουκάνικο
Συνολικός χρόνος
50 mins
Μερίδες: 25
Θερμίδες: 340 kcal
Συστατικά
- 1 κούπα τσένταρ τριμένο
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. μπέικιν
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 κούπα γάλα φρέσκο
- 1/2 κούπα ξυνόγαλα
- 1 κούπα καλαμποκέλαιο
- 2 κ.σ. μέλι ή ζάχαρη καστανή
- 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- λίγο αλάτι και πιπέρι
- 1 πακέτο λουκάνικα κοκτέιλ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι μας με το μπέικιν και τη σόδα.
Σε ένα άλλο μπωλ, με το σύρμα, ανακατεύουμε απαλά το καλαμποκέλαιο με το γάλα και τα ξυνόγαλα,στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι,τη μουστάρδα και τέλος το τυρί μας.Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι μας, ανακατεύουμε απαλά και τέλος βάζουμε τα λουκάνικα μας κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Γεμίζουμε τις θήκες μας και ψήνουμε για 20-25 περίπου λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.