Θα μπορούσαμε να τα πούμε και σοκολατάκια το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι υπετροφή!!!!
- 150 γρ κουβερτούρα
- 8 χουρμάδες βασιλικούς
- 1 χούφτα αμύγδαλα
- 1 χούφτα καρύδια
- 1 κούπα βρώμη
- 3 κουταλιές μέλι
- 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 1/2 κούπα κακάο κοσκινισμένο
Σε μπαιν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μας. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Στο πολυμίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μας μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά καλά. Εμένα μου αρέσει να μην είναι τελείως σκόνη τα υλικά μου και να ξεχωρίζω καλύτερα τις γεύσεις και τα έλαια των ξηρών καρπών.
Σε mini θήκες για cupcakes ή για σοκολατάκια παίρνω λίγο μείγμα και το πατάω με δύναμη.
Από πάνω προσθέτω λίγη σοκολάτα λιωμένη, γαρνίρω με φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μου και τοποθετώ στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα.
Σερβίρω.
Καλή σας απόλαυση
Tips
Μπορείτε να παίξετε με τα υλικά. Ανοίξτε τα ντουλάπια σας και ρίξτε μέσα ότι έχετε....αλλάξτε τα αμύγδαλα με φυστίκια, φουντούκια και αντικαταστείστε τους χουρμάδες (για λιγότερο κόστος) με αποξηραμένα δαμάσκηνα.