Σπιτικό γιαουρτοπαγωτό με φρούτα

Να μία ιδέα για σπιτικό γιαουρτοπαγωτό με φρούτα.

Γρήγορο νόστιμο και κυρίως υγιεινό. Και με αυτό τον τρόπο πείθουμε και τα παιδιά μας να το δοκιμάσουν.

Μην περιμένετε βέβαια να έχει την ίδια συμπεριφορά με τα άλλα παγωτά, είναι ελαφρύ, λιώνει εύκολα και παγώνει δύσκολα.

Ομως αξίζει τον κόπο να το φτιάξετε.

Απλά και γρήγορα βάζοντας σε ένα μπωλ 300 γρ στραγγιστό γιαούρτι, 2 κ.σούπας σιρόπι αγαύης, 2 κ.σούπας τυρί κρέμα.Χτυπάμε πολύ καλά για 2-3 λεπτά με το μίξερ χειρός και στη συνέχεια προσθέτουμε φρούτα της αρεσκείας μας (εγώ έβαλα ροδάκινα, βερίκοκα, βατόμουρα).

Τοποθετούμε σε μπωλ ανοξείδωτο ή όπου επιθυμούμε και αφήνουμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες (εγώ το άφησα όλη νύχτα).

Δοκιμάστε το πιστεύω θα σας αρέσει και τα παιδάκια σας θα το λατρέψουν….

Συμβουλή: πριν το βάλετε σε οποιοδήποτε σκεύος να παγώσει βάλτε μία μεβράνη για να βγει εύκολα στη συνέχεια.

Scroll Up