Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο καλό κάνει το καρπούζι στην υγεία μας;
To καρπούζι περιέχει νιασίνη, βιταμίνη Β-6, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο και λυκοπένιο.
Βοηθάει στο άσθμα, στην αρτηριακή πίεση και λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής βιταμίνης C και των άλλων αντιοξειδωτικών καταπολεμά τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών που προκαλούν καρκίνο.
Το 92% αποτελείται από νερό και βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών.
Σας έπεισα για μία φέτα καρπούζι;