Ανακατεύουμε καλά καλά όλα μας τα υλικά για το κέικ σε ένα μπωλ βάζοντας πρώτα το χυμό πορτοκαλιού (εαν δεν έχουμε πορτοκάλι φρέσκο αντικαθιστούμε με νερό αλλά δεν έχει σχέση γευστικά).
Βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα (ή σε μία μακρόστενη αλουμινένια φόρμα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,σε αέρα, στους 170 για 35-40 λεπτά. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι φτιάχνουμε το γλάσο και περιχύνουμε το κέικ μας. (Εγώ εδώ στη φωτογραφία έβαλα λάδι καρύδας με λίγη κουβερτούρα γιατί δεν είχα πετιμέζι).
Καλή απόλαυση!! Να προσέχετε……
ΤIP