Παίρνουμε το ψωμάκι μας και το βάζουμε για λίγο στην φρυγανιέρα - τοστιέρα ή όπου αλλού φτιάχνουμε τα τοστ μας.
Κόβουμε μία σκελίδα σκόρδο και την περνάμε ελαφρώς από τη φρυγανισμένη επιφάνεια. Προσθέτουμε το αβοκάντο μας, αφού το καθαρίσουμε και το ψιλοκόψουμε, τα ντοματίνια μας κομμένα στα δύο, το βοτανοτύρι και τα κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες ψιλές ψιλές.
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Την αγαπώ αυτή τη συνταγή!
ΤIP