Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός της κουβερτούρας) και ανακατεύουμε ελαφρώς με τα χέρια. Εάν επιθυμούμε να μη νιώθουμε τους ξηρούς καρπούς μπορούμε να τους περάσουμε από το multi μαζί με τα δημητριακά και τη βρώμη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Αφού τα βγάλουμε τα πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που εμείς επιθυμούμε και τα αραδιάζουμε σε μία πιατέλα.
Λιώνουμε σε μπαιν μαρί τη σοκολάτα και βυθίζουμε σ αυτήν τα σοκολατάκια μας.
Τοποθετούμε για άλλη μισή ώρα στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.
Καλή σας επιτυχία.
Τips
Τα αγαπώ γιατί είναι εύκολα και υγιεινά. Τρώγονται δε μετά μανίας. Σε φάση υπογλυκαιμίας μη διστάσετε να τα φτιάξετε.
Μπορείτε να προσθέσετε ή να παραλείψετε υλικά. Απλά ανοίξτε την τροφιμοθήκη σας δείτε τι έχετε μέσα και ρίξτε σε ένα μπολ.
Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Μην παραλείψετε το ταχίνι. Τα δε δημητριακά προσδίδουν ένα τραγανό αποτέλεσμα.